Projecten

EGGXPERT's milestones in past years

2018

eggxpert collaboration with brightlands
  • Maart 2018: Eerste subsidie behaald als startersfonds van LIOF – LBDF
  • Juli 2018: Vaste toeleveringsketen voor eierschaalmembranen met grote eierverwerkers in Nederland
  • December 2018: Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek op labschaal met samenwerkingen met topuniversiteiten in Nederland en Duitsland

2019

eggxpert collaboration with European Chemistry Partnering
  • Januari 2019: het definiëren van bedrijfstrategie voor de cosmetische sector met twee productlijnen, gericht op zowel midden- en hogere markt in de EU en China
  • Mei 2019: het opzetten van vaste partnerschappen met EU fabrikanten voor rauwe materialen en het eindproduct
  • Juni 2019: Een fundering behaald van totaal 175k
  • November 2019: Eerste product branding concept en verpakkingsontwerp gedefinieerd met de samenwerking van Cube Design Museum

2020-Heden

EGGXPERT giving a presentation
  • Februari 2020: vergroting van bedrijfschaal naar de medische en gezondheidszorg sector
  • Juni 2020: toegekend met COL-corona overbruggingskrediet van ROM’s

Produceren met TCI Co., Ltd.

TCI's facts about sustainability

Bij EGGXPERT vinden we transparantie met onze klanten erg belangrijk. Dit betekent dat we transparant moeten zijn in wat we doen, met wie we samenwerken en waar onze producten van gemaakt zijn, van verpakking tot formule. Natuurlijk is het kiezen van de meest duurzame fabrikant voor onze producten een van onze prioriteiten.

Met betrekking tot onze sheet masks, SCND SKIN, werken wij samen met TCI Co. TCI zet zich op lange termijn in voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten en consumenten. Hun producten zijn gemaakt met groene energie, waardoor luchtvervuiling en koolstofdioxide (CO2) worden verminderd.

Wil je meer weten over onze fabrikant? Dan kun je verder lezen hier.

Licenties verlenen voor gehydrolyseerde ESM-verwerking

collaboration with DEPP B.V. and EGGXPERT

Het team van EGGXPERT heeft een sterke achtergrond in wetenschappelijk onderzoek. We richten ons op het hydrolyseren van rauw eierschaalmembraan tot een poeder dat voor veel verschillende toepassingen kan worden gebruikt. 

Vertrouwen in onze kennis en expertise, een ander bedrijf, genaamd Dutch Eggmembrane Protein Powder, DEPP B.V., was overtuigd om een licentie overeenkomst vast te leggen met EGGXPERT. Zo kunnen zij gehydrolyseerde eierschil membraan massa produceren met de meeste duurzaamste productiemethode. 

Samen met DEPP B.V., een duurzamere en economische beheer van industrieel eierschillen kan worden gerealiseerd in de toekomst. 

Wil je meer weten over gehydrolyseerde eierschil membraan eiwitten? Je kan contact met ons opnemen, hier.